مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب از لوله

سلام
باتشکر از شما
بنده مدیر ساختمانی در حکیمیه هستم
در یک مجتمع چهار طبقه 16واحدی در طبقه دوم قسمت غربی مجتمع لوله اب مشاع بعلت پوسیدگی دچار نشتی اب شده و اب به واحد‌های طبقه یک سرایت میکرد و به کابینت های انان خسارت زده است
حالا محل نشتی در یکی از واحد‌های طبقه دوم مشخص و عیب برطرف شد
سوال اینست
1-هزینه کل تقسیم ب 8واحد شرقی بشود
2-واحدهای طبقه اول از پرداخت خسارت معاف شوند و هزینه تقسیم بر6,شود
از لطف شما ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر لوله اصلی بوده تمام ماکین سهیم هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه بین تمامی مالکان مشاع که هشت نفر هستند تقسیم میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه بین تمامی مالکان مشاع که هشت نفر هستند تقسیم میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر لوله به صورت مشاعی باشد تمام مالکین و متصرفین باید هزینه آن را پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام هزینه مشاعات برعهده همه مالکین است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هزینه بین تمامی مالکان مشاع که هشت نفر هستند تقسیم میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

هزینه مشاعات ساختمان بت عهده تمامی مالکان است اما اخلاقا بهتر است به جهت خسارت وارده. وامد خسارت دیده معاف از پرداخت باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هزینه مشاعات بر عهده تمام مالکان 16 واحد به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد می باشد مگر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه تعمیر مشاعات بر عهده کلیه مالکینی است که لوله آب مشترک دارند .