مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام وقتتون بخیر ما 5 خواهر و دو برادر هستیم همگی خواهر و برادرام ازدواج کردن الان فقط من پیش پدر و مادرم هستم پدرم مقداری پول که از فروش خونه بود به حساب بانکی من ریخته اگر خدای نکرده پدرم فوت کنه برادر و خواهرام میتونن اون پولو از من به عنوان ارث بگیرن ؟
در مورد چک هم یک سوال داشتم من به یه نفر قرض دادم بابتش ازش چک گرفتم اگه اون پولو بهم پس نده میتونم با اون چک پولمو ازش بگیرم؟چک کارمندی هستش اون شخص خودش کارمنده .

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

از آن جایی که قبل از فوت، افراد اختیار دارند هر تصمیمی در مورد اموال خودشان بگیرند ورثه نمی توانند در مورد پول موجود در حساب شما ادعایی کنند. بله در مورد چک این امکان را دارید البته مشروط به این که در چک عبارت ضمانت یا تضمین نوشته نشده باشد.