مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر درباره حبس تعزیری با رای صادره غیابی

سلام.
قاضی بنده را بابت اینکه از سیمکارتی که قبلاً در اختیار من بوده و بعدا مفقود شده، و از سیم کارت مورد نظر مطالب تبلیغی علیه نظام و زیان بار بر امنیت کشور استفاده شده است، اینجانب رو به 6ماه حبس تعزیری محکوم کرده است، که رای صادره غیابی میباشد، وظرف مهلت20روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در شعبه مورد نظر، و پس از انقضاء مهلت واخواهی ظرف مهلت20روز قابل اعتراض در محاکم محترم تجدید نظر مرکز استان می‌باشد،
حالا منی که هیچ گونه سابقه کیفری و فعالیت علیه نظام را نداشته ام، چگونه واخواهی به این حکم را انجام دهم و آیا میشود قاضی دررمورد این حکم تجدید نظر کند، چون که حکم را غیابی و بدون شنیدن دلایل من صادر کرده است؟
ممنون میشم از وکلای عزیز و مشاورین گرامی که بنده را راهنمایی کنند

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو و تو ضیحات دارید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
واخواهی نمایید . در صورت نیاز به مشاوره بیستر تماس بگیرید