مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی در صلاحیت دعوا

ب اسلام آیا دعوایی با اتهامات رعب وحشت تخریب ضرب شتم تهدید به مرگ فحاشی ایجاد مزاحمت از جمله دعاوی کیفری محسوب میشود با نظر دادستان. قابلیت رسیدگی در شورای حل اختلاف را دارد؟ در صورت پاسخ مثبت آیا شاکی می تواند تقاضای رسیدگی را به بازپرس و دادیار از دادستان نمود؟ یا خیر؟ ممنون از راهنمایی شما تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. تمام عناوین مجرمانه در سوال شما در صلاحیت دادسرای محل وقوع جرم است و ارجاع این دعاوی از طرف دادسرا به شورای حل اختلاف فقط و فقط جهت سازش می باشد و شاکی می تواند سازش نکند و درخواست رسیدگی موضوع را در دادسرا نماید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اتهامات مذکور کیفری بوده و در صلاحیت دادسرا و دادگاه می باشند و ارجاع امر به شورا جهت ایجاد صلح و سازش است

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

با نظر همکار محترم سرکار خانم اعتمادیان موافق هستم