مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام جعل امضای بنده و اضافه نمودن نوشته توسط صاحب کارم توسط کارشناس خط تایید شده ولی من در وزارت کار حق و حقوق خودم رو بخشیدم ولی الان دادگاهیه جعل امضامه میخواستم بدونم این پرونده جعل ربطی به پرونده وزارت کارم دارد یا نه قاضی رسیدگی میکنه یا پرونده بسته میشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جعل شما به عنوان پرونده مستقل در مراجع قضایی قابل بررسی خواهد بود