مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم هزینه تعمیرات آسانسور در آپارتمان

سلام بر شما. مطابق ماده 4 قانون آپارتمان ها قدرالسهم هر واحد آپارتمان از هزینه تعمیرات آسانسور بدلیل مشاع بودن متناسب با متراژ (وسعت) آن واحد است. آیا مجمع عمومی می تواند تصویب کند به ترتیب دیگری مثلا بصورت مساوی این هزینه بین واحدها تقسیم شود؟ اگر پاسخ مثبت است آیا اجماع مالکین لازم است یا رای اکثریت کفایت می کند؟ از توجه شما سپاسگزارم.