مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات (اسانسور)

سلام ما در اپارتمانی 5 طبقه و 7 واحده زندگی میکنیم که طبقه 1 و 2 و 3 آن تکواحدی و طبقه 4 و 5 آن دو واحدی است.حال برای تعمیرات و بازسازی آسانسور هزینه را باید بر 7 تقسیم کنیم یا باید بر10 تقسیم کنیم و از تک واحدی ها 2 سهم بگیریم؟
برای رنگ کردن راه پله هزینه باید چگونه محاسبه شود؟
با تشکر از کارشناسان و سایت خوب دادراه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه رنگ آمیزی مشاعات باید به طور مساوی از تمام 7 واحد گرفته شود