مشاوره حقوقی رایگان - پدر من 10سال سابقه ی خدمت در سپاه رو داره که مشکلی برای پیش اومد

پدر من سابقه ی 10 سال خدمت در سپاه رو داره ولی مشکلی براش پیش اومد دیگه نتونست بره کار کنه آیا مزایایی به پدرم تعلق میگیره که بازنشست سه پدرم الان بیکاره و حقوقی هم از هیچ جا دریافت نمیکنه با یارانه زندگی می‌کنه نمیشه من و راهنمایی کنید آیا پدرم بازنشست میشه لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مردان با 60 سال سن و 10 سال سابقه بیمه ، متناسب با تعداد سالهای پرداخت بیمه میتوانند درخواست بازنشستگی نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مردان با 60 سال سن و 10 سال سابقه بیمه ، متناسب با تعداد سالهای پرداخت بیمه میتوانند درخواست بازنشستگی نمایند