مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت موقت و ملاقات فرزند

با سلام من و همسرم(زوج) از دو شهر متفاوت هستیم که 2 ساعت فاصله داره به خاطر مشکلات من از خونه اومدم بیرون و اومدم خونه‌پدرم ولی هنوز دادخواست مهریه یا باقی چیزارو ندادم همسرم نمیاد دنبالم ولی گفته که میاد دختر 18 ماهمو ببینه من چون مارو بلاتکلیف گذاشته نمیخوام بزارم ببینه ولی میگه ز مبزنم 110 و آبرو ریزی میکنم من الان باید چیکار کنم میتونم حضانت موقت بگیرم ؟و تا اینکه اون آقا ملاقات نگرفته مانع دیدن بشم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .پس از طلاق حضانت تا7سالگی با مادر است اما ملاقات را نمی شود مانع شد.