مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام .من ازدواج دومم هست 4سال پیش ازشوهرم طلاق گرفتم حضانت دخترم را دادم بهش الان شوهر کردم .دخترم 6سالشه .
باباش به خاطر این که چاقو زده و زنا کرده 1سال حبس براش بریدن .من رفتم حکم موقت حضانت گرفتم بچه را آوردم پیش خودم.بعد ازاینکه اززندان بیاد میتونه بچه را از من پس بگیره؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد فرزند می‌تواند نرود
اجباری نیست
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
دادگاه مکلف است
مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر،وقتی اثبات کنید به این دلایل که اعلام کردین برخلاف مصلحت بچه هس که پیش پدرش بمونه حضانت ازپدرسلب میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر تا سن 7 سالگی تحت حضانت شماست مگر اینکه عدم صلاحیت حضانت از سوی پدر را در دادگاه خانواده ثابت نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌تواند مگر مطابق اسناد کیفری و سوابق ایشان عدم رعایت مصلحت کودک را احراز نمایید و کودک نزد شما بماند بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار تخصصی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دعوا توسط زوج ، امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت
شما باید عدم صلاحیت اخلاقی و روانی ، زوج را اثبات نمایید
و ..

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام با 6 به اثبات جرم زنا صلاحیت نگهداری فرزند را ندارند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله حضانت شما موقتی هست .. صمنا از 9 سالگی به بعد خودش تصمیم میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی فقط تا نه سال حضانت پدر در قانون تعیین شده و بعد از آن دختران باید خودش تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به حکم صادره فعلا خیر مگر انکه ایشان از طریق دادکاه صلاحیت اخلاقی خود را ثابت نماید

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

شما اگر بخواهید دخترتان را نزد خود نگه دارید باید دادخواست سلب حضانت بدهید و نفقه ایشان را هم میتوانید از پدرش مطالبه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایط عشر ایشان داشته باشد بله می‌تواند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایط ایشان داشته باشد بله می‌تواند