مشاوره حقوقی رایگان - شکايت کيفری

با سلام و ادب
من يه سوال دارم ويه راهنمايي ميخوام
من يه شکايت کيفري از شخصي تحت عنوان کلاهبرداري و خيانت در امانت کردم. پرونده با کيفرخواست به دادگاه رفت.قاضي به استناد اظهارات متهم و وکيل ايشون تبرئه کرد. و عنوان پرونده من به تحصيل مال از طريق نامشروع تغيير پيدا کرد نميدونم چرا.با اعتراض پرونده رفت تجديد نظر اونام طبق معمول تاييد کردن حکم بدوي رو با توجه به اينکه حق با منه وپرونده رو نفهميدن چيه که البته ارزش 50 ميليوني داره ولي براي من حيثيتيه. ايا ميتونم جوري ديگه به جريان بن
دارم؟ وا ينکه اگر شعبه بدوي قبول کنه که اشتباه شده ميشه به عنوان اعاده دادرسي دوباره به جريان انداخت؟ممنونم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سوال مشخص نیست . طبق توضیحات شما رای تیریه نسبت به اتهام کلاهبرداری صادر شده ومحکومیت نسبت به تحصیل مال تامشروع ؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تعیین نوع جرم با مقام قضائی است علی ایحال توضیحات کامل نمی باشد و مدارک باید بررسی گردد حقوقی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل و مدارکی دال بر توجه اتهام وجود دارد میتوانید اعاده‌دادرسی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست محکومیت برای تحصیل مال از طریق نامشروع صادر شده یا برائت ؟
اگر برائت از کلاهبرداری صادر شده دوباره به جرم تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید