مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به علت حمل اتباع

باسلام و عرض ادب
ماشین بنده را خالی به اتهام افغانی کشی توقیف شده و یه جلسه دادگاه بدوی رفتم و فیش حقیقی ازم گرفتن و الان دو ماهه هی دادگاه وقت نظارت یک ماهه تعیین میکند و الان برای ماه سوم وقت نظارت تعیین کردن به علت عدم پاسخ استعلام از مراجع ذی صلاح ،سوالم اینه میتونم از پلیس امنیت شکایت کنم به خاطر توقیف ماشین خالی که الان چند ماهه ماشین توقیف شده و پرونده رسیدگی نمیشه؟آیا به دادگاه استان مراجعه کنم ثمری دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه دستور توقیف داده از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. تاخیر در رسیدگی پرونده در دادسرا ارتباطی به پلیس امنیت ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه دستور توقیف داده از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه دستور توقیف داده از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید.