مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به اتهام سوار کردن اتباع افغانستانی

ممنون بابت جوابتون بنده باید برم دادسرای محل توقیف درست ، و یک سوال دیگر خودروی تاکسی توقیف شده به اسم دامادمان میباشد با گرفتن وکالت کاری میتوانم انجا در دادسرا حضور داشته باشم یا حتما صاحب سند خودش باید پیگیر شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید وکالت کاری تنها د امور اداری انجام گردد و در امور دعاوی دادگستری نیاز ب وکیل دادگستری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت پیگیری امور دادگستری باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما خیر
حتما باید خود مالک خودرو حضور داشته باشد یا وکیل دادگستری در جلسه حضور داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند حضور مالک یا وکیل از طرف ایشان می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به حضور خود مالک خودرو یا وکیل دادگستری می‌باشد