مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز یه دختر 15 خواهش میکنم تروخدا جواب بدین

باسلام تروخدا جواب بدین
من الان 16 سالم هست تقریبا یک سال پیش من توسط دو مرد به طور وحشیانه تجاوز جنسی شد به حدی وحشیانه بود که علاوه بر این که باکرگیمو از دست دادم دچار خونریزی شدید شدم
من به عنوان مسافر سوار تاکسی شدم منو ربودن و از شهر خارج شدن و توی همون ماشین به به زور به من تجاوز شد من در برابر دو ... هیچ کاری از دستم بر نمیامد اقدام به فرارم کردم ولی فایده ای نداشت و به کتک شدن من ختم شد بعدش منو خیلی تهدید کرد چیزی به کسی نگم منم واقعا ترسیده بودم و تا برگشتم به خونه به خانوادم هیچی نگفتم و بلافاصله رفتم حمام شب همون جریان خونریزی به حدی زیاد شد که خانواده فهمیدن و منو بردن بیمارستان من از ترسم که پزشک به خانوادم چیزی نگه نگذاشتم معاینه بشم دکتر گفت میدونم چه بلایی به سرت امده
همه چی گذشت تا چند روز پیش تو تو راه مدرسه با دوستم که داشتیم به خونه برمیگشتیم سر کوچه یه اقایی ایستاده بود داشت منو نگاه میکرد نزدیک که شدیم دیدم چهرش خیلی خیلی اشناس اون امد از کنارم رد شد و به قصد خودشو مالید به من من خیلی هول شده بودم تو راه که دیگه از دوستم جدا شدم نزدیک خونه بودم داشتم تو کیفم دنبال کلید میگشتم که دیدم یه ماشین ترمز کرد همه همون مرد بود من توجهی نکرد ولی به سرعت به سمت من امد منم فرار کردم ولی باز به من رسید و به زور سوار ماشینم کرد گفت فقط خفه شو ولی در ماشینو قفل نکرده بود تو راه داشت تلفنی حرف میزد که من فرصت گیرم اومد و از ماشین خودمو پرت کردم بیرون و این بار فرار کردم
بازم می خواستم به خانوادم چیز نگم چون دوباره با چاقو منو تهدید کرده بود ولی خیلی اتفاقی خانواده ی من فهمیدن الان می خوان شکایت کنن ولی من خیلی میترسم از اینکه هیچ مدرکی نداریم که ثابت کنی جز از دست دادن باکرگیم که نمیدونم واقعا حکمش چیه اگه حکمش عقد اجباری باشه من باید چه کار کنم
تروخدا بگید تو این شرایط باید چه کار کنیم من باید چه خاکی تو سرم کنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
تجاوز به عنف حکم اعدام دارد و نه عقد اجباری‌. خانواده را در جریان گذاشته و از وی شکایت نموده و در جریان تحقیقات همکاری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکمش عقد اجباری نیست و تجاوز به عنف حکمش اعدام.
شما در اولین فرصت به خانواده اطلاع دهید و هر سریعا شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما موضوع را با خانواده در جریان بگذارید و شکایت کنید در صورتی که تجاوز به عنف ثابت شود ان اقایان اعدام میشوند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهار نظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به راحتی قابل اثبات است هیچ ازدواج اجباری در کار نیست در صورت صحت اظهارات شما حکم متجاوز اعدام است کسی که به ان تجاوز میشود کناه کار نیست که خجالت بکشد کسی که تجاوز کرده باید خجالت بکشد هر کس شکایت نکند کار احم .... کرده و این عمل عاقلانه و نزدیک به صواب نیست در ضمن هرکس شکایت نمیکند مجوز تجاوز بعدی را به متجاوز میدهد ودر این جنایت بعدی شریک است