مشاوره حقوقی رایگان - پیج فیک اینستاگرام

من چند وقت پیش یک پیج فیک به اسم یک خانم زدم و مدتی درش فعالیت کردم و یک عکس ایشان را استوری کردم
الان ایشان شکایت کردن و ثابت شد که کار من بوده...من یه دختر مجرد دانش اموز هستم...خواستم بدونم مجازاتم از طرف قاضی چیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ساخت پیج جعلی جزجرائم رایانه‌ای که به مجازات حبس محکوم خواهید شد که با توجه به سن ووضعیت شما امکان تبدیل ان به مجازات دیگر وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به سن و وضعیت شما امکان تبدیل آن به مجازات دیگر وجود دارد