مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن واحد پیش فروش توسط سازنده با وجود عملکردن خریدار به تعهدات در موعد مقرر

با سلام.
بنده یک واحد قولنامه ای پیش خرید کردم از اقوام و تمامی تعهدات را در موعد مقرر پرداخت نموده ام متاسفانه سازنده که اقوام باشه 8 ماه از موعد تحویل گذشته تازه شروع به ساخت ادامه پروژه کرده وبنده با ایشان صحبت کردم که بابت تاخیر ماهیانه مبلغی از پیش کسر شود البته امضا نگرفتم.بنده نگران این موضوع هستم که چون طرح دعوی نکردم و مدرکی ندارم کار ساختمان تمام شود و بگوید من در تاریخ مقرر تحویل دادم تو نگرفتی و بزند زیر حرفی که بابت دیرکرد زده .بنده چظور میتونم بدون شکایت تامین دلیل دستم داشته باشم .ضمنا توی قرار داد جریمه های زیادی برای دیرکرد در نطر گرفته شده فقط من نمیدونم چطور مدرک داشته باشم برای روز موعود.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بخث پیش فروش فوقالعاده مهم و تخصصی است وکیل بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما تخصصی است و نیاز به بررسی دارد لز طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل بدهید که در این صورت موضوع کارشناسی میشه و بعداً به راحتی قابل اثبات است که سازنده به تعهدات خود عمل نکرده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تامین دلیل بدهید که در این صورت موضوع به کارشناس ارجاع میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست تامین دلیل بدهید که در این صورت موضوع به کارشناس ارجاع میگردد