مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام. ما پدرمون فوت شده قبل از فوتش 4هکتار زمین ب دوتا از برادرام اجاره میده بمدت 13سال هیچ مبلغی ذکر نشده. و تاریخو هم اشتباه ذکر کردن از سال 1394 تا 2007میلادی. پدر و مادر و خواهر برادرهای دیگم امضا کردن ولی اثرانگشت نداره شاهد هم ندارن. و ذکر کرده ک تو این مدت هیچکس اجازه مخالفت نداره. بصورت دست نویس هست. قید کرده چه در زنده بودن چه نبودن پدر و مادر. الان 1هکتار از این زمین برای 4تا خواهره و خواهر ها اعتراض دارن. مشکلمونو چجوری حل کنیم مدرکشون معتبره؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید دادخواست تقسیم و مطالبه سهم الارث از ماترک مرحوم پدرتان را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت کنید و بعد هم تقسیم ترکه را ارایه بنمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

انحصار وراثت کنید و دادخو است تقسیم ترکه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام انحصار وراثت کنید و بعد هم تقسیم ترکه را ارایه بنمایید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
حصر وراثت و تقسیم ماترک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از انحصار وراثت نسبت به تقسیم ترکه اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزئیات قرارداد بررسی گردد تا ابتدا نوع قرارداد مشخص گردد