مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن جهیزیه

با سلام یه سوال مهم دارم لطفا پاسخگو باشین برای پس گرفتن جهیزیه رای به نفع من صادر شده و شوهر در جلسه اعتراض گذاشته که چند تا فاکتور بدون اسم هست و حتما باید با اسم باشد برای تحویل ....تو رو خدا پاسخ بدهید. این فاکتور بدون اسم من دیگه چیه مگه همین که دست من هست و من دارم برای من بودنش رو ثابت نمی کنه. ممنون جواب بدهید

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

صرف ارائه فاکتور بدون درج نام دلالت بر این ندارد که جنس مورد نظر متعلق به شوهرتان است، اینکه اجناس مورد نظر در لیست جهیزیه درج شده می تونه دلالت بر مالکیت شما داشته باشه، شورا یا دادگاه با لحاظ جمیع جهات رای می ده

یک وکیل :

به نام خدا و درود بر شما.ایشان حق اعتراض دارد اما با توجه به اینکه اموال منقول و در تصرف شماست با امکان بالایی رای به نفع شما تایید می شود.البته اموالی که عادتا برای استفاده مردان می باشد مانند ریش تراش متعلق به زوج است.پس اگر فاکتورها در خصوص این موارد باشد ممکن است در این خصوص به نفع زوج تصمیم گیری شود که البته شما با توسل به شهادت شهود می توانید دلایل مالکیت خود را تقویت نمایید.

یک وکیل

احتمالا روی چند تا از فاکتورها اسم خریدار نوشته نشده و ایشون اعتراض کرده که چون اسم شما روش نوشته نشده پس متعلق به شما نیست. شما هم می توانید پاسخ لایحه را بدهید چنانچه سیاهه ای از جهیزیه وجود دارد که همسرتان امضا نموده دارید می توانید به آن استناد کنید و اگر ندارید در لایحه به شهادت شهود استناد نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بار اثبات عدم تعلق اموال به شما بر عهده همسرتان می باشد و این موضوع با استعلامی ساده قابل حل خواهد بود.