مشاوره حقوقی رایگان - میخواستم ببینم میشه زندانی رو به جریمه تبدیل کرد

با عرض سلام و خسته نباشی به پرسنل زحمتکش. من خونه یکی از دوستانم بودم ک ریختن تو خونشون مواد گرفتن خودش گردن گرفت ک 46 ماه بهش حبس دادن بهش ولی بازم ب منم حبس داده 31 ماه حبس واخهیی زدم کردش 19 ماه با 5سال تعلیق 12شیشه ماهم باید برم زندان چون رسیدگی نکردم و نرفتم دنبال کارام غیابی بهم حکم دادسرکا بودم آیا میشه ایی 12 ماه رو ب جریمه تبدیل کنم چون سابقه زندان ندارم وکارو بارمو از دست میدم میخوام سابقه نشه برا میشه کاری کرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر موعد تجدید نگذشته می توانید تجدید نظر خواهی نمایید اگر مدت گذشته خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر فرصت اعتراض دارید اعتراض کنید وگرنه باید در زندان تقاضای نخفبف کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

بت سلام در حدود اختیارات قاضی است و شرایطی دارد میتوانید درخواست بدهید