مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس

سلام 1.قیمت جهیزیه چگونه تعیین می شود؟2.آیاقیمت جهیزیه باقیمت روز تعیین می شود؟3.جهیزیه ای که استفاده شده آیاباقیمت دست دوم تعیین می شود؟ ویاآیاباقیمت روز تعیین می شود؟4.جهیزیه ای که شوهرشکسته وسوزانده وازبین برده آیاباقیمت دست دوم تعیین می شود؟ویاآیاباقیمت روز تعیین می شود؟5.درکدام ماده ی حقوق (مدنی )است وسایل با قیمت روز تعیین می شود؟خواهش می کنم مراراهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

باسلام روال پس ازاسترداد کسری ان صورتجلسه میشود واگر سازش نشد قیمت باکارشناسی عرفی پرداخت میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اصولا لیست اموال باید ضمیمه دادخواست استرداد باشد. در صورتی ک وسایل اسیب دیده و یااز بین رفته باشد به واسطه فروش یا هر مورد دیگر زوج باید عین یا مثل ان را تهیه نماید یا قیمت ان را بپردازد. قیمت وسایل پس از نظر کارشناسی مشخص خواهد شدـ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام روال پس ازاسترداد کسری ان صورتجلسه میشود واگر سازش نشد قیمت باکارشناسی عرفی پرداخت میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اصولا لیست اموال باید ضمیمه دادخواست استرداد باشد. در صورتی ک وسایل اسیب دیده و یااز بین رفته باشد به واسطه فروش یا هر مورد دیگر زوج باید عین یا مثل ان را تهیه نماید یا قیمت ان را بپردازد. قیمت وسایل پس از نظر کارشناسی مشخص خواهد شدـ