مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه و ثبت شکایت

با سلام برادرم به نمایندگی از ما متراژی معین زمین کشارزی بنام خودش با قیمت معین خریده بعدا پشت مبایعه نامه رو به من و یکی از برادر هام واگذار کرد.1.ایا ما مالک زمین هستیم .2. در حال حاضر نفر اول که زمین رو به برادرم فروخته و برادرم به ما واگذار کرده است رو فروخته ما چگونه و از چه کسی میتونیم شکایت کنیم تا به حق خودمون برسیم .3و این مبایعه نامه در بنگاه املاک نوشته شده صاحب زمین و برادرم و 2نفر بنگاهی بعلاوه 1شاهد امضا کردن ممنون میشم راهنمایی منید

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

باسلام به طرفیت همه تافروشنده اولی می توانید طرح دعوی کنید سلسله وار را رعایت کنید که کسی ازقلم نیافتد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باسلام به طرفیت همه تافروشنده اولی می توانید طرح دعوی کنید سلسله وار را رعایت کنید که کسی ازقلم نیافتد