مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر

سلام
یک زمینی وکالتی خریداری کردم. متوجه شدم به چند نفر دیگه فروخته شده (همسایه ها گفتند)، سیماک ثبت نام کردم و اسم من ثبت شد. الان صاحب زمین کیست؟ دفتر اسناد گفت برای اولین نفری که وکالت داده شده،هست. اگر من اقدام به گرفتن سند کنم و سند رسمی بگیرم آیا باز هم مالک اولین خریدار میباشد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله زمین برای کسی است که اول مبایعه‌نامه را دارد ولی آبادی بعدی هم می‌توانند حق خود را مطالبه کنند حتی اگر شما سند هم بگیرید سند قابل ابطال هست و زحمت بی مورد میکشید