مشاوره حقوقی رایگان - رسید عادی

باسلام
بنده سال 93 مبلغ سیصد میلیون تومان طی یک رسید عادی با دستخط خود ایشان و امضا و اثر انگشت به یکی از دوستانم پرداخت کردم و نوشتیم که اگه این مبلغو تا یکسال دیگه نده باید روزانه مبلغ سیصد هزار تومان خسارت بده ،بعد از گذشت این سالها که ایشان پولی به بنده نداده ایا میتونم ازش شکایت کنم و به پولم برسم یا ن ؟ البته شاهد نداشتیم و فقط خودمون دوتا بودیم و این مبلغ رو نقدی تحویلش دادم الان میگه شاهد نداری که به من پول دادی و هیچ کاری نمیتونی بکنی ،ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف ارائه رسید دلیل پرداخت وجه نیست وباید دلایل مدارکی منجمله واریزی یا شهادت در کنار این سند ارائه گردد در هر صورت قابل طرح خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صرف ارائه رسید دلیل پرداخت وجه نیست وباید دلایل مدارکی منجمله واریزی یا شهادت در کنار این سند ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

صرف ارائه رسید دلیل پرداخت وجه نیست وباید دلایل مدارکی منجمله واریزی یا شهادت در کنار این سند ارائه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و دروددصرف ارائه رسید دلیل پرداخت وجه نیست وباید دلایل مدارکی منجمله واریزی یا شهادت در کنار این سند ارائه گردد