مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه رسید عادی

با سلام. آیا یک شخص عادی که از مراحل قانون سردر بیاره میتواند طلب شخصی که راه و چاه قانون رو بلد نیست به عهده بگیرد و مبلغ آن را از خوانده بگیرد. راهکار دهید. ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " طرح دعوی مستلزم اقدام از سوی اصیل یا وکیل دادگستری وی است .

یک وکیل

با سلام
در صورت نیاز به مشاوره کامل و دریافت اوراق و لایحه در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فقط به صورت مشاور وراهنما بلی ولاغیر.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ایشان ازطریق وکالت مدنی که ازشما می گیرد،مع الواسطه وکیل دادگستری رابرای وکالت انتخاب میکند ،امامواظب افرادکلاهبردارویامتظاهرین درامروکالت باشید.موفق باشید