مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور مزایده‌ای‌ بدون‌ گواهینامه

باموتور مزایده‌ ای‌ داخل‌ شهر رفتم‌ کلانتری‌ موتورو توقیف‌ کرد انتقال‌ دادپارکینگ‌ رفتم‌ واحد ترخیص‌ فرم‌گواهینامه دادن‌ گفتن‌ باید برم‌دادگاه جریمه پرداخت‌ کنم‌میخوام بدونم جریمه‌ گواهینامه چند تومانه‌ و بعد از پرداخت‌ جریمه میتونم‌ موتور وترخیص‌ بکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبلغ زیادی نخواهد بود
بله بعد از اخذ جریمه می توانید موتور را با ارائه اسناد و مدارک تحویل بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از اخذ جریمه می توانید موتور را با ارائه اسناد و مدارک تحویل بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از اخذ جریمه می توانید موتور را با ارائه اسناد و مدارک تحویل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اخذ جریمه می توانید موتور را با ارائه اسناد و مدارک تحویل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بعد از اخذ جریمه می توانید موتور را با ارائه اسناد و مدارک تحویل بگیرید