مشاوره حقوقی رایگان - دی ان ای

سلام ببخشید دی ان ای مشخص میکنه که بچه فرزند هستش یا برادر زاده. مثلا اگه عمو و برادر زاده دی ان ای بدن معلومه که پدر پسر نیستن و عمو برادر زاده هستن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شرطی که پدر یا مادر فرزند ، زنده باشند یا حداقل دو نفر از برادران یا خواهران فرزند ، وجود داشته باشند در غیر این صورت خیر با آزمایش DNA نمی توان اثبات نسب پدر و فرزندی و مادر و فرزندی را مشخص کرد و باید ...