مشاوره حقوقی رایگان - اثبات دی ان ای

سلام و وقت بخیر من از زمان اول زندگی تا امروز کلا از زنم سیم کارت و رابطه های افراد سوم را کشف کرده ام در مورد بچه سومم من هیچ رضایتی نداشتم ولی حدودا در 2 ماهگی فهمیدم ک بارداره بعدش خودم اقدام ب به دنیا آوردن بچه کردم بعد از اینکه فهمیدم ایشون 2 ماه بارداره حالا میخوام بدونم اگه دی ان ای بچه رو بگیرم آیا مشخص میکنه ماله منه یا نه بسیار ممنون میشم جواب بدید چون من الان درخواست طلاق کردم و نمیدونم با این بچه چیکار کنم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله با دی ان ای قابل اثبات است ولی بموجب قانون برای نفی نسب شما از زمان متوجه شدن این امر ظرف دو ماه باید طرح دعوی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات میباشد

موضوع شما از چند جهت ، قابل بررسی میباشد و در اینجا امکان پاسخگویی نمیباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا دادخواست نفی نسب بدید و درخواست دی ان ای هم داشته باشید
با وجو شرایطی که گفتید ادامه این زندگی به صلاح نیست و گذشت فایده ای ندارید توافقی جدا شوید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام با تست دی ان ای نسب مشخص می شود و می توانید اقدام به این عمل نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
برای انجام آزمایش دی ان ای، نمونه‌ای از سلول‌ها به جز گلبول‌های قرمز، مورد نیاز است. DNA نمونه‌های تست، به وسیله پزشک متخصص آزمایشگاه‌های تخصصی ژنتیک، از سلول‌ جداسازی می‌شوند. سپس توالی رشته DNA باز شده و کدهای آن خوانده می‌شود.
کوتاه‌ترین زمان انجام آزمایش DNA با استفاده از یک نمونه، 36 ساعت است، اما بسته به تعداد و کیفیت نمونه‌های موجود گاهی تا سه هفته هم ممکن است زمان ببرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و نام خدا
كاربرگرامي
نفي نسب طرح نماييد
آزمايش دي ان اي همه چيز را مشخص مي نمايد
طلاق دهيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله
نفی نسب قابل طرح می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ادعای نفی نسب مدت محدود دو ماهه دارد اگر در این مدت انجام نشود ادعای بعدی نتیجه ندارد