مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام
حدود دو هفته قبل مادر شخصی که باهاشون رابطه داشتم برای ازدواج
زنگ زد و کلی بمن فحش داد و ادای صحبت کردنمو گرفت و حتی به پدر و مادرمم عناوین مختلف نسبت داد ، با گفتن اینکه مریض هستی مسخرم کرد و تهمت های ناروا بهم زد.
تهدیدم کرد که میاد دم خونه آبرو ریزی
من مکالمه رو از وسط ها تقریبا ضبط کردم .
ایشون اولین بار هم نبود زنگ میزد سال پیش هم تماس گرفته باهام
با این مکالمه میتونم شکایت کنم؟جرمش چی هست؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شکایت شما میتواند توهین و فحاشی و افترا باشد
طبق مواد608 قانون مجازات اگر ایشان بشما بی احترامی کرده و فحش داده میتوانید شکایت کنید.صدا صرفا یک قرینه بر تعلق به صاحبش است و بهتر است به شهادت دو شاهد هم تکیه کنید مثلا بگویید خانواده ام وقتی تلفن روی پخش( اسپیکر) بود شنیدند و انهاهم باید در جلسه شهارت شهود عین حرفها و الفاظ همان خانم را بگویندکه شنیدیم و درباره تهمت زدن بشما بهر دلیلی هم میتوانید طبق ماده697 قانون مجازات شکایت افترا کنید یعنی نسبت دادن فعل یا عملی بدیگری در حالیکه اینطور نیست .مجازات هر دو جرم تا دو سال حبس و 74 ضربه شلاق ست که با توجه به وضعیت زن بودن و احتمال عدم سابقه، نهایتا تبدیل به حبسی کمتر یا جزای نقدی میشود .لطفا شکایت خودرا درست تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت شما میتواند توهین و فحاشی و افترا باشد طبق مواد608 قانون مجازات اگر ایشان بشما بی احترامی کرده و فحش داده میتوانید شکایت کنید.صدا صرفا یک قرینه بر تعلق به صاحبش است و بهتر است به شهادت دو شاهد هم تکیه کنید مثلا بگویید خانواده ام وقتی تلفن روی پخش( اسپیکر) بود شنیدند و انهاهم باید در جلسه شهارت شهود عین حرفها و الفاظ همان خانم را بگویندکه شنیدیم و درباره تهمت زدن بشما بهر دلیلی هم میتوانید طبق ماده697 قانون مجازات شکایت افترا کنید یعنی نسبت دادن فعل یا عملی بدیگری در حالیکه اینطور نیست .مجازات هر دو جرم تا دو سال حبس و 74 ضربه شلاق ست که با توجه به وضعیت زن بودن و احتمال عدم سابقه، نهایتا تبدیل به حبسی کمتر یا جزای نقدی میشود.