مشاوره حقوقی رایگان - برگشت طلاجات

آیا طلاجات بعد از طلاق که به صورت هبه بوده و در جهیزنامه نوشته شده رو میشه عودت داد؟؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام اگر زوجه ادعا کند نفقه بمن ندادی و جای خرجی فروختم و استفاده کردم زوج هیچ ادعایی نمیتواند بکند اما اگر جز جهیزیه بوده مال زن است و شوهرهیچ ادعایی نمیتواند بکند .تمام چیزهاییکه در سیاهه هست مال زن است مگر چیزهاییکه داماد فاکتور دارد ولی طلاها استثناست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

.تمام چیزهاییکه در سیاهه هست مال زن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمام چیزهاییکه در سیاهه هست مال زن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.