مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استحقاقی

من در یک کارخانه تولید شیشه کار میکنم اوایل که بصورت پروژه بود قراردادهای ما یک ماهه بسته میشد و ما هر ماه 2.5 روز مرخصی استحقاقی داشتیم که به ما گفته بودن اگر استفاده نکنین سوخت میشه بعد 10 ماه راه‌اندازی وبه تولید رسید.
بعد از حدود یکسال قراردادهای ما سه ماهه شده و باز هم همین قضیه سوخت مرخصی استحقاقی در صورت استفاده نکردن به موقع هست سر جاش میخواستم بدونم این موضوع تا چه حد صحت داره آیا در قانون کار اشاره ای بهش شده؟
آیا می‌توان راجع به مرخصی های استفاده نکرده قبلی ادعای طلب کرد؟
من شنیدم جاهای دیگه پول اونارو حساب میکنن و به کارگر میدن صحت داره یا نه؟
ممنون میشم یکم در این زمینه راهنمایی کنین از چه طریق پیگیر حقوق قانونی خودمون باشیم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به قانون کار و با توجه به اینکه هر قرار داد کار گر و کار فرما باید در سایه قواعد کار باشد. مرخصی سوخت نمیشودو خلاف قواعد است ودر پایان مدت قرار داد کاری تحت عنوان سنوات و تسویه باید برای کارگران لحاظ گردد. البته جهت پاسخ دقیق و درستر لازم است ک قرار داد اولیه فی مابین را مطالعه کنم.در این صورت میتوانم شما را به اداره کار جهت د فاع از حقوقتان راهنمایی کنم.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در اداره کار شکایت و حقوق خود را مطالبه کنید