مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی برای عمل جراحی

با سلام من الان 21 روز مرخصی استحقاقی دارم و میخوام عمل واریکوسل انجام بدم و میخوام برای عمل مرخصی استعلاجی بگیرم و این که مرخصی استعلاجی من بعد از پایان مرخصی استحقاقی برام حساب بشه لطفا کمکم کنید چکار باید انجام بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است باید به ارگان مربوطه مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید برگ اعزام از یگان بگیری برای بیمارستان یا اینکه به تشخیص پزشک عمل شما اورژانسی باشد که در حین مرخصی عمل کنی، در عیر این صورت غیبت محسوب می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مرخصی استعلاجی و استحقاقی دو مقوله جدا هستند و ارتباطی با یکدیگر ندارند که بعد یا قبل هم باشند