مشاوره حقوقی رایگان - مجوز انگشت نگاری

سلام صبحتون بخیر
چطور میتونم برای انگشت نگاری از داخل ماشینم اقدام کنم ؟
اثر انگشت تا چند ساعت بعد روی دستگیره و قسمتهای داخلیه ماشین میمونه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید شخص یا اشخاصی را به عنوان مظنون به جرم به دادسرا نعرفی کنید و تقاضای انگشت نگاری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شکایت خود را در این خصوص طرح نمایید تا مورد رسیدگی قرار گیرد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

ابتدا طرح شکایت کنید و در شکواییه خود درخواست انگشت نگاری را به عنوان دلیل اثباتی مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید شکایت کنید و بر اساس ان تقاضای انگشت نگاری دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا طرح شکایت کنید و در شکواییه خود درخواست انگشت نگاری را به عنوان دلیل اثباتی مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
بدوا باید شکایت نمایید و ضمن شکایت درخواست انگشت نگاری نمایید