مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

با سلام
من مدت 13 سال در شرکت مترو کار کردم که پس از6 سال رانندگی قطار مترو دچار بیماری اعصاب و روان و سینوزیت آالرژیک ناشی از ذرات گرد و غبار تونل مترو شدم برای بیماری اعصاب روان سایکوز 25٪ کمیسیون بیمه تامین اجتمایی برایم سال 90 تایید کرد و برای سینوزیت آلرژیک فقط گواهی پزشک را دارم.
شرکت مترو در سال 96 در اقدامی فریبکارانه به من شفاها اعلام عدم نیاز کرد به شرط پرداخت یالی دو ماه سنوات از شرکت تسویه کنم که پس از درخواست کتبی آنرا استعفا تلقی کرده و سنوات مذکورا را پرداخت نکرد دو بار وزارت کار شکایت کردم که رای به نفع شرکت مترو داده شد و الان هم به دیوان عدالت شکایت کردم. سوال من این است که قانون کار بیماری من را ناشی از کار ندانسته و الان من بیماری ژنوارم پاو راشیتیسم زانو دارم ( پای پرانتزی ) و یکی از بیضه سمت چپ هم که قبلا آتروفی ( صغیره ) شده درد میکند. از نظر سنی 40 سال سن دارم و 11 سال سابقه بیمه از شرکت مترو البته سابقه کاریم 13 ساله اما 2 سال استعلاجی اعصاب و روان تایید نشده دارم. الان درسن 40 سالگی شرایط استخدام و غیره را ندارم آیا امکان بازنشستگی با همان 11 سال برایم وجود دارد. البته الان 4 سال است که بیکار. متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط بازنشستگی وجود نخواهد داشت ولی اگر کمیسیون پزشکی شما را از کار افتاده کلی محسوب نماید می توانید به عنوان کار افتاده تلقی گردید