مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. شخصى بابت بدهى به بنده بابت بدهى سفته دادن جلو من امضا نكردن ولى جلو خودم اثر انگشت زدن الان ادعا ميكنن امضا متعلق به خودشون نبوده آيا من ميتونم بابت گرفتن طلبم اقدام كنم؟ البته اثر انگشت را روى امضا زدند

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ادعای وی می بایست ثابت گردد و سفته ها به کارشناسی خواهد رفت اگر اثر انگشت وی باشد طلب قابل وصول است و الا خیر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه توسط کارشناسی اثر انگشت روی سفته ها تائید شود قابل وصول است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ملاک نظرکارشناسی است اگر اثر انگشت ایشان باشد قابل وصول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ملاک نظرکارشناسی است اگر اثر انگشت ایشان باشد قابل وصول است