مشاوره حقوقی رایگان - زمان بخشیدن سهم الارث

سلام شوهر بنده 5 ماه قبل فوت کردن پدر و مادرشان در قید حیات هستن
من یک پسر 10 ساله دارم
گواهی انحصار وراثت رو گرفتیم ولی کارهای اداره مالیات رو انجام ندادیم
خواستم ببینم پدر و مادر شوهرم الان بدون انجام کارهای مالیات برارث میشه بیان سهم الارث خودشون رو به پسر من ببخشن واگر پاسخ بله هست کجا و چجوری میشود
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بله
تشریف ببرند محضر و کل سهم الارث قطعی و احتمالیشون را بشما صلح کنند یا اقرارنامه بدهندکه کلا هبه کردند وشماهم بنویسید گرفتم

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله میشود درقالب عقد صلح با مراجعه به یکی از دفاتر اسنادرسمی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند و اقرارنامه مبنی بر بخشش سهم الارث تنظیم نمایند یا صلح نامه تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند و اقرارنامه مبنی بر بخشش سهم الارث تنظیم نمایند یا صلح نامه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله میشود درقالب عقد صلح با مراجعه به یکی از دفاتر اسنادرسمی اقدام کنید