مشاوره حقوقی رایگان - بزه انتسابی محرز بوده یعنی چی؟

باسلام من طی سه مرحله از سوپرمارکت وسیله برداشتم سری اول که رفتیم دادگاه من تبرعه شدم چون ادله کافی نداشت رفته اعتراض کرده و الان گفته فیلم دارم میخواستم بدونم فیلم مدرک محسوب میشه و حکم قاضی چی میتونه باشه ؟؟؟ کارمندم هستم رییس یک قسمتی هستم . سر گرون فروشی و کل کل این کارو کردم . مدرکم هم فوق لیسانسه. احتمال زندانی هست ؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. فیلم دلیل نیست اما اماره وقرینه برای علم قاضی محسوب ومی توان بدان استناد کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله فیلم مدرک محسوب می شود . رضایت شاکی را جلب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. فیلم دلیل نیست اما اماره وقرینه برای علم قاضی محسوب ومی توان بدان استناد کرد