مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

با سلام
من در سال 92 برای آزمون استخدامی نفت شرکت کردم و بعد از مصاحبه من را رد کردند که با توجه به اطلاعات کارنامه نهایی متوجه شدم که اطلاعات کارنامه نهایی من اشتباه هست و کسی دیگه را جذب کردند.تقریبا 2 سال از طریق نیروی انسانی هسته مرکزی شرکت نفت و بازرسی نفت اهواز پیگیر بودم که گفتن اشتباه یا تقلبی صورت نگرفته است.هر چند اعلام نتایج و شروع به کار زمان بر بوده و 4 سال طول کشیده است.
اما من به تازگی فهمیدم که تقلب شده و شخص دیگه ای با پارتی جای من جذب است . آیا بعد از 4 سال از طریق دیوان عدالت پیگیر بشوم نتیجه ای می گیرم ؟؟؟
آیا شامل مرور زمان نمی شود ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلایل کافی دارید می توانید شکایت کنید