مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کد رشته

باسلام . من در ازمون استخدامی وزرات بهداشت سال 99 قبول شدم الان حدود چهار ماه هست که پرونده گزینشی تشکیل دام و تقریبا نتایج اکثر پرونده ها مشخص هست به من میگن روی کد شغل شما اعتراض هست یعنی کسی قبلا تو این شغل بوده بنا به دلایلی جابجا شده الان رو این شغل اعتراض داره راهنمایی بفرمایید ایا همچین اعتراضی به جای میرسه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت هسته گزینش نسبت به تعیین تکلیف وضعیت استخدامی شما بایداعلام نظر نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال باید برای شما تصمیم بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هسته گزینش نسبت به تعیین تکلیف وضعیت استخدامی شما باید اعلام نظر نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید منتظر تصمیم ارگان مربوطه باشد