مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر فوت شده

با سلام . پدر مرحوم بنده بیمه خدمات درمانی بود و در سال 93 به رحمت خدا رفت مادرم هم 3 سال قبل از پدرم به رحمت خدا رفت . همه خواهر و وبرادرها نیز متاهل هستند.فقط من مجردم و بیکار و بیمه هم ندارم و متولد 1353و 48 سال دارم و البته تاکنون هم ازدواج نکرده‌ام.میخاستم بدانم حقوق بازنشستگی پدر مرحومم به من می رسد یا خیر . ضمنا پدر مرحومم در سن 89 سالگی به رحمت خدا رفت. بازنشسته راه اهن بود. ممنون میشم راهنمایی کنید . با سپاس فراوان .

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر شما خانم باشید به شما می رسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مجرد و فاقد شغل و درآمد باشید بله امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که مجرد و فاقد شغل و درآمد باشید بله امکان پذیر است