مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه قیمت اضافه متراژ

اینجانب سال 97 یک مغازه در بازار تهران خریداری کرده ام و در قولنامه متراژ تقریبی مغازه هفت و نیم متر و قیمت هر متر 126 میلیون تعیین شده ولی چون سند مغازه آماده نبود حال که سند آماده شده در سند متراژ مغازه 8 متر یعنی نیم متر بزرگتر از متراژ قید شده در قولنامه شده و فروشنده مدعی شده که قیمت نیم متر مغازه باید به نرخ روز محاسبه شود در حالی که طبق توافق شفاهی قرار شد چنانچه مغازه کوچکتر یا بزرگتر باشد قیمت طبق مبلغ قولنامه محاسبه شود ولی در قولنامه ذکر نکردیم.میخواهم بدانم قیمت اضافه متراژ در قانون چگونه محاسبه می‌شود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به توضیحات و عدم درج توافق در مبایعنامه به نرخ روز قابل مطالبه می باشد