مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه اضافه متراژ

سلام من یک واحد آپارتمان آماده در سال 97 خریداری نمودم. در مبایعه نامه قید شده این معامله براساس 150 متر مربع معامله شده و بر اساس متری 5 میلیون اضافه و یا کاهش متراژ موقع تنظیم سند محاسبه خواهد شد. بدلیل خلافی سند با 2 سال تاخیر آماده شده و 8 متر اضافی در آمده است. فروشنده زیر بار محاسبه اضافه متراژ بر اساس قیمت روز معامله (5 میلیون) نمی رود و می گوید بدلیل فورس ماژور و تحریم قیمتها بالا رفته. نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

محاسبه اضافه متراژ ملک مطالبه مابه التفاوت اضافه متراژ ملک اضافه متراژ ملک