مشاوره حقوقی رایگان - پیام در واتس اپ

سلام وقتتون بخیر من به یک دختری که ازش خوشم میومد در واتس اپ پیام سلام متاهل شدی؟ دادم نه تماسی داشتم و نه پیام دیگه ای دادم و ایشون از من شکایت کرده.الان هم در وضعیت وقت نظارت و تحقیق میباشد ایا کار به دادگاه رفتن میکشه یا کلا پرونده بسته میشود.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صرفاً در حداین جمله باشد می‌توانید عدم سوء نیت خود را اعلام تا پرونده مختومه گردد