مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت واتساپ

کمکم کنید یک تهدیدم میکنه شغلش پلیسه داره سواستفاده میکنه از شغلش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس
شکایت تهدید و مزاحمت و سو استفاده از موفقیت شغلی را اقامه نمایید و نگران نباشید و نتیجه خواهید گرفت

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.لطفا از پیام ها اسکرین شات و فیلم تهیه نمایید و به پلیس فتا گزارش نموده و طرح شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شکایت تهدید و مزاحمت و سو استفاده از موفقیت شغلی را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس فتا مراجعه وشکایت تهدید و مزاحمت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه سوء استفاده از شغل و مقام و منصب جرم تلقی می‌گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به بازرسی شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قصایی با استفاده از اسکرین شات ها شکایت، توهین، تهدید و مزاحمت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید. برای راهنمایی در خصوص نحوه شکایت از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید.
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.