مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل از جانب خانومم

سلام 2ماه است که خانومم بچه رو برده خونه پدرش هست، الان هم بدون اطلاع به بنده بهمراه خانوادشون همه وسایل رو بردن خونه رو تخلیه کردن ایا نباید به بنده هم اطلاع میدادند یا حضور داشته باشم تا وسایل خودم رو ببرم؟؟!

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

باید یا طبق رأی دادگاه جهیزیه را مسترد میکردند و یا در حضور شهود صورتجلسه میشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وسایل شما را برده اند دادخواست استرداد بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر وسایل شما را برده باشد می توانید شکایت نمایید