مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام چند وقتیه که بین من وخانمم تفاهم از بین رفته وخانمم حقوق زناشویی رو نادیده گرفته هر چی بهش میگم میگه من کلفت نیستم و حرف گوشکنی نمیکنه! تااینکه 5روزپیش که از سر کار برگشتم دیدم کسی خونه نیست بچه هام 7ساله و3ساله رو برده رفته منزل پدرش! متوجه شدم وسایلی که من خریده بودم بار کرده برده!!
سوالم اینه اینکه بدون اجازه ترک منزل کرده و کلی وسیله از خونه برده؛ از چه راهی وارد بشم! بچم کلاس اولیه از درسش موند من بلاتکلیف موندم چکار کنم! لطفا راهنمایی بکنید؛ عدم تمکین کنم و خیانت در امانت یا نه؟

پاسخ ها :

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

سلام
شکایت تمکین مطرح کنید
دادخواست تعیین روز ملاقات بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قابل شکایت است خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید
و در خصوص اثاثیه داد خواست استرداد بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تمکین و اثاثیه به تفکیک بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تمکین را مطرح نماید و سپس دادخواست استرداد وسایل را مطرح کنید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تمکین و اثاثیه را به تفکیک دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تمکین بدهید و دادخواست استرداد وسایل.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام دادخواست الزام به تمکین بدهید و در خصوص اثاثیه داد خواست استرداد بدهید