مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

باسلام
بنده مالک دو دانگ از یک ساختمان دوطبقه و یک مغازه به صورت مشاعی میباشد که در یک طبقه ساکن میباشم و شرکای دیگر بنده در طبقه دیگر ساکن هستند و مغازه ملک توسط انها بدون اجازه و رضایت بنده به شخص دیگر اجاره داده شده واخیرا چهار دانگ به اشخاص دیگر به صورت مصالحه انتقال داده شده وبنده دوبار شکایت کیفری انتقال مال غیر کردم که با اعمال نفوذ واستفاده از سالخوردگی ایشان منع تعقیب صادر شد چگونه میتوانم به حق خود برسم
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مغازه به صورت مشاعی باشد و دارای سند مالکیت مشاعی هستید می توانید خلع ید مشاعی را به طرفیت کلیه مالکین و مستاجر مطرح نمایید البته علاوه بر خلع ید باید ابطال اجاره نامه را نیز در صورتی که بدون اجازه شما اجاره داده شده است درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در خصوص اجاره می توانید ابطال آن را مطرح نمایید
شریک مشاعی می تواند سهم خودرا منتقل نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مغازه به صورت مشاعی باشد و دارای سند مالکیت مشاعی هستید می توانید خلع ید مشاعی را به طرفیت کلیه مالکین و مستاجر مطرح نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در مورد مال مشاع می توانید باستناد به سند مالکیت مشاعی خلع ید مشاعی مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید باستناد به سند مالکیت مشاعی خلع ید مشاعی مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید باستناد به سند مالکیت مشاعی خلع ید مشاعی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نوع شکایت شما اشتباه بوده است جرم انتقال مال غیر که انجام نشده است
شما باید شکایت صحیح مطرح نمایید شما باید دادخواست خلع ید را به طرفیت موجر و مستاجر هر دو مطرح نمایید و ...