مشاوره حقوقی رایگان - نارضایتی از وکیلام

سلام خسته نباشید بنده 22سالم هست سه سال پیش دوتا وکیل خانم گرفتم به هر کدومشون مبلغه 7میلیون دادم دوتاییشونم همکارن باهم پرونده من راجب به تجاوز و آدم ربایی بود ک از طریق قانون پیدا شدند دونفر بودند حتی تو آگاهی اعتراف هم میکردن نصفه پرونده رو تا سه سال پیش خودم به عهده گرفتم که بعدش دوتا وکیل خانم گرفتم برام پیامک میاد ک پروندم انتقال داده شده به همون مکان مجرما از وکیلام اصن راضی نیستم زنگ میزنم جواب نمیدن از واتساپ پیام میدم عین خیالشون نیس در صورتی که من دلم میجوشه و همش استرس دارم وکیل گرفته بودم ک اعصابم آروم بشه اونا حرف بزنن تو دادگاهی اما این دوتا وکیل آرامش منو بهم زدن رای از طرف دیوان عالی به نفع من صادر شده اما دوسال حبس تبعیت افتاده فقط براشون ک برا من خیلی کمه وکیلام پیگیر پروندم نیستن چگونه میتونم پیگیر باشمو ازشون شاکی بشم ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي انتظامي وكلا مي توانيد طرح شكايت نماييد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادسراي انتظامي وكلا مي توانيد طرح شكايت نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمی توانید از وکلای خود
شاکی باشید . وکیل شما ، که حکم به نفع شما گرفته است ! ! ! !