مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

با سلام من درسال 97در حین ماموریت دچار شکستگی پا شدم و پلاتین برام گذاشتن برای تعین درصد غرامت سال 1400 کمسیون برگذار کردن و8 درصد زدن، الان برای تعیین درصد طبق کدوم سال من غرامت به من تعلق میگیره باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بیمه‌گر زمان حادثه را ملاک پرداخت غرامت تلقی خواهد نمود که همان سال 97 می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون دیه باید طبق زمان پرداخت ، محاسبه و پرداخت بشود