مشاوره حقوقی رایگان - نفقه یا بهانه ای برای ناسازگاری

سلام، آیا زن می تواند مطالبه نفقه کند در حالی که با دو فرزند در خانه شوهرش زندگی می کند و حتی یک روز هم برای قهر به جایی نرفته و شوهر تمام هزینه های اجاره مسکن، اقساط وام، خوراک و پوشاک و ... را تامین و مدیریت می کند؟ مگر نفقه جز این است که شامل هزینه های مسکن، خوراک، پوشاک و سایر هزینه های دیگر زندگی برای زن است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نفقه همان مسکن ـ خوراک ـ پوشاک است. در صورتیکه فراهم باشد با اثبات آن ، قرار رد دعوی صادر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه همان مسکن ، خوراک ، پوشاک است. در صورتیکه فراهم باشد با اثبات آن ، قرار رد دعوی صادر میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه میتواند مطالبه نفقه نماید و شما باید اثبات نمایید که نفقه پرداخت شده است