مشاوره حقوقی رایگان - واریز نفقه زوجه به حساب خانواده او و حساب های دیگر

همسرم"زوجه" به علت اینکه حسابهاش به علت چک برگشتی مسدود بوده، چندین ساله از کارتهای بانکی من "زوج" استفاده میکنه. در این مدت من نفقه ایشون رو به کارت های خودم که در اختیار ایشون قرار داشته می ریختم. همچنین برخی از بدهی های ایشون به خانواده اش رو با کارتهای خودم پرداخت کردم.
اما مطمئن نیستم که ایشون پولی که از انها دریافت کرده رو هم در همین حسابها واریز کرده یا مستقیما با کارت آنها خرج کرده.
الان ایشون درخواست نفقه معوقه خودش و دخترم رو کرده.
عایا من میتونم مبالغی که به کارت خانواده ایشون از کارت بانکی خودم واریز شده رو به عنوان نفقه عنوان کنم؟
همچنین چه راه حلی وجود داره که اثبات کنم مبالغی که از کارتهای بانکی من برداشت شده و در اختیار ایشون بوده، مربوط به نفقه است؟
ضمنا پرداخت های اجاره بهای منزل شامل نفقه میشه یا نه من در اینترنت سرچ کردم نظرات متفاوت حقوقی دیدم برخی گفتند بله و برخی گفتند خیر. در چه صورت قابل قبول هست و در چه صورت قابل قبول نیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعضای خانواده وی قبول نکردند می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید که واریزی‌ها بابت نفقه بوده در غیر از این صورت می‌بایست نفقه را پرداخت کرده و به طرفیت خانواده دادخواست بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اصل براینکه که کارت بانکی هرشخصی دردست خودش هس واثبات خلاف آن برعهده شماس.باشاهد قابلیت اثبات دارد.اجاره جز نفقه نیس

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای ایشان نسبت به نفقه و ادعای شما نیسبت به مطالبه وجه علیه خانواده زوجه نیاز به دلایل حقوق مصرح دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید به نحوی ثابت نمائید که کارت بانکی شما به علت مسدودی حساب بانکی همسرتان در اختیار زوجه بوده است.
از سوی دیگر اگر از خانواده همسرتان طلبکار هستید شما می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از خانواده همسرتان طلبکار هستید شما می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.بله نفقه شامل خوراک و پوشاک و دارو و تهیه مسکن می باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا درخصوص استفاده از حساب بانکی به عهده شماست و نیاز به ارائه دلیل خواهد بود و بابت مطالبات از خانواده همسر امکان طرح دادخواست مطالبه وجه خواهید داشت.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اجاره جزو نفقه محسوب نمی‌شود اصل بر آن است که کارت شخصی شما نزد خود شما می‌باشد ادعای خلاف آن نیاز به اثبات شما دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
راه حل را خودت باید پیدا کنی
درصورتی که زیر یک سقف زندگی کرده باشید